Ликовни конкурс у оквиру пројекта ,, Модел циркуларне економије у служби заштите животне средине

26.фебруара 2019. године наша школа је са Удружењем грађана „Златиборски круг“ потписала Меморандум о сарадњи и учешћу у пројекту под називом  ,, Модел циркуларне економије у служби заштите животне средине“ који се спроводи у Општини Чајетина, а у сарадњи са Амбасадорима одрживог развоја и животне средине. Потписивањем овог Меморандума школа се обавезала да ће сарађивати у спровођењу заједничких активности на примени и промовисању модела циркуларне економије и да ће промовисати примере добре праксе у области заштите животне средине и одрживог развоја. Школа ће такође обезбедити услове за реализацију предавања и радионица намењених ученицима и наставницима  наше школе, учествовати на јавним догађајима – округлим столовима и промовисати све активности на сајту школе.

Расписивање ликовног конкурса је једна од пројектних активности у којима ће учествовати наша школа.

Услови конкурса:

  1. Право учешћа на Конкурсу имају ученици основних школа са територије општине Чајетина, као и ученици средње Угоститељско-туристичке школе. Такође, право учешћа имају и деца из предшколских установа.
  2. Радови ученика могу обухватати ликовне радове у било којој техници и било ког формата.
  3. На полеђини рада обавезно је шифровати рад, а у посебној коверти доставити податке о ученику: име и презиме, разред, школу, шифру
  4. Радови морају бити индивидуални.
  5. Ученици ће бити награђени у две категорије: млађи узраст- деца предшколског узраста, ученици од 1. до 4. разреда основне школе, старији узраст- од 5. разреда основне школе до 4. разреда средње школе.
  6. Конкурс траје од 7.марта до 12.априла 2019. године
  7. Контакт особа за достављање радова је Јагода Јеремић, асистент координатора на пројекту испред УГ „Златиборски круг“, имејл: jagodajeremic@gmail.com.

Молимо ученике да своје радове предају наставницама Анастасији Богдановић и Александри Костић или својим учитељима до уторка 9.априла.